• GRATIS VERZENDING
  • AANBEVOLEN DOOR MAKE-UP ARTIESTEN
block
block
Min: €0 Max: €25

beebee eyeliner pencil

De vernieuwde beebee eyeliner pen is intens zwart. Hij heeft een scherpe punt, waarmee je in één beweging een strakke lijn kunt zetten.

€19,95

beebee Perfect brows

De beebee cosmetics wenkbrauwpoeder zorgt voor perfect gelijke wenkbrauwen in enkele seconden.

€18,95
Eyebrow gel
Nicht auf Lager

Eyebrow gel

€19,95

beebee eyeshadow stick

De beebee eyeshadowstick heeft een matte en een glanzende kant, voor een mooie combinatie van mat en glans voor op de donkere dagen.

€23,95
Nicht auf Lager
-57%

€20,95 €8,97

beeebee eyebrow powder

De beebee eyebrow powder is perfect voor natuurlijke en vol uitziende wenkbrauwen. De fluweelzachte poeder voorkomt harde lijnen en is super gemakkelijk aan te brengen.

€19,75

beebee eyeshadow palette

Het beebee eyeshadow palette bevat zowel lichte als donkere kleuren waardoor het palette perfect is voor zowel day als night looks. Alle vier de kleuren hebben een mooie en subtiele shimmer finish die je ogen laten stralen.

€21,95

beebee wenkbrauwgel

Deze beebee wenkbrauwgel is een handig compact product om je wenkbrauwen in één handbeweging in vorm te brengen en te houden. De gel is doorzichtig dus geschikt voor iedereen.

€21,95

beebeeb super lash mascara

De beebee mascara is een intens zwarte formule die de wimpers meteen volume geeft. De rijk gepigmenteerde mascara heeft een fijn borsteltje voor direct volume en langere wimpers.

€19,95

beebee eyeliner pencil

De beebee Liquid Eyeliner Pencil is de ideale stift voor het aanbrengen van jouw eyeliner. De kleur is diepzwart en heeft een handige punt. Hierdoor trek je makkelijk strakke lijnen en creëer je snel een intense oogopslag.

€19,75

beebee eyeshadow palette

Of je nu naar je werk gaat, thuis blijft óf een feestje hebt: jouw ogen zijn altijd blikvangers met dit beebee Eyeshadow Palette. Dit palette is opgebouwd uit de kleuren van het moment. Breng de oogschaduw aan voor een rustige look of ga voor glamour met

€19,95
Seite 1 von 2